• Živojina Mišića 21, 76 300 Bijeljina
  • +387 55 424 960, 490 154
  • +387 55 250 960

proizvodi

news item image

Bosch je vodeći brand u auto industriji. Rezervni dijelovi visokog kvaliteta. Nudimo kompletan program svjecica, kocionih plocica, metlica brisaca, filtera, elektrike, zupcastog i pk remenja, elektricnih pumpi...itd.

 

news item image

SWAG je njemacka kompanija koja je specijalizirana za prodaju svih vrsta rezervnih dijelova za putnicka i laka komercijalna vozila.
Clan je BILSTEIN grupe i kao takav jedan je od vodecih kompanija na trzistu sa preko 18.000 fastseller pozicija u ponudi.

 

Fiamm

 

news item image

MANNOL OIL je renomirani njemacki proizvodjac motornih ulja, maziva i aditiva. Kompanija koja posjeduje prodajnu mrezu u 92 zemlje svjeta. Mannol nudi kompletnu ponudu svih vrsta motornih, hidraulicnih i svih ostalih vrsta ulja, maziva i aditiva za sve vrste vozila i teskih masina.

 

news item image

NEW CRE SRL je jedan od najvecih proizvodjaca grijaca za sve vrste dizel motora, sa preko 26 godina iskustva. Pomenuta kompanija je jedna od najvecih proizvodjaca grijaca za kompletno podrucije Evrope pa i sire.

 

Icer

 

Auto Mega

 

SCT Germany

 

Mobiletron

 

Prima

 

news item image

Preduzeće AUTOVENTIL se nalazi u Užicu 190 km jugozapadno od Beograda. Počeo je sa radom 1957. godine i do danas steklo brojne domaće i strane partnere. Proizvodni program: Ventili i vođice za motore putničkih i teretnih vozila, traktore, šinska vozila, plovne objekte, građevinsku i rudarsku mehanizaciju. Pored toga proizvode se u manjem obimu i ostali delovi iz ventilskog skolpa, kao što su podizači ventila, šipke podizača, tanjirići opruga, viljci klackalica i viljci glave motora.

 

news item image

U nasoj ponudi mozete naci motorna ulja i maziva evropskih proizvodjaca : Castrol, Total, Elf, Shell, Aral, Selenia, Mobil, Opel GM, Ford, Bmw i Motorcraft.

 

news item image

Italijanski proizvodjac motornih ulja, maziva i rashladnih tecnosti.

najnovije

11 February

Akcija sakupljanja sredstava, Košarkaški Klub "Fenix Basket"

12:51h

Naši prijatelji, Košarkaški Klub "Fenix Basket" iz Bijeljine, prikuplja finansijska sredstva u vidu donacije za novi kombi, čija kupovina je u planu krajem marta 2017. Za kombi je potrebno izdvojiti 36.000 KM. U vidu pomoći mi kao njihovi prijatelji smo im izašli u susret i donirali 150,00 KM. Nadamo se da će Fenix Basket naći rješenje i da će uz pomoć prijatelja kluba kombi uskoro biti novi član košarkaškog kluba ''Fenix Basket".

10 December

TREND AUTO D.O.O. CERTIFIKAT BONITETNE POUZDANOSTI ZA 2016 GODINU

14:19h

Firma Trend Auto D.o.o. je svrstana u sami vrh bonitetno pouzdanih partnera u BiH!

budite slobodni da nas kontaktirate

+387 55 250 960

kontakt

+387 55 250 960

Zivojina Misica 21, 76 300 Bijeljina